Vilken tvål passar min hudtyp?

Inlägg: fredag, juli 6, 2018 Läst av: 394

Fet hy

För dig med mycket fet hy rekommenderar vi Rhassoultvålen, där leran Rhassoulleran har en förvånansvärd förmåga att dra ut överflödigt fett och orenheter. Cederträ- och Basilikaoljan har renande och lugnande effekter och passar vid acne och irriterad hy med mycket talgproduktion.

Rosmarin & Nässeltvålen med grön lera passar dig med lite mindre fet hy. Den gröna leran avlägsnar överskottsfett och de eteriska oljorna passar är kända för sina renande och antiinflammatoriska egenskaper. De ökar blodcirkulationen och lugnar irriterad hy.

Torr hy

Getmjölkstvålen är oslagbar för torr hy. Bara att byta till en riktig naturtvål hjälper för det mesta de flesta och med getmjölkens vitaminer och mineraler tillsammans med det gräddigt krämiga löddret får du en vacker och mjuk hy. En riktig Cleopatrakur!

För en normaltorr hy utan irritation eller klåda är Havre & Honungtvålen helt underbar. Havren ger en milt peelande effekt som tillsammans med honungen är supereffektiva på att avlägsna döda hudceller och rena hyn. Med en doft av nybakat bröd får du en ren, mjuk och smidig hy med en lätt uppfriskande effekt.

Känslig hy

För mogen och känslig hy är Ros & Lavendeltvålen med röd lera en toppenkur. Den röda leran är djuprengörande, rik på mineraler och spårämnen och stimulerar huden. De eteriska oljorna är avslappnande och lugnande och huden får en fin lyster.


Ringblom & Kamomill är kanon för irriterad och blandhy där den gula leran är renande, rik på mineraler och mycket mjukgörande. De eteriska oljorna har en lätt sammandragande och lugnande effekt.

© Källans Naturprodukter AB